Ce fel de blugi să porți și cu ce

versace8-thumb-440x611-20918

Poate cu excepția Ditei von Teese (sau a Reginei Angliei), cu greu mai găsești pe cineva între 3 și 73 de ani care să nu posede măcar o pereche de blugi. Și dacă tot sunt așa de ubicui, am zis că poate ar fi de folos un scurt ghid de blugi mișto și combinații pe măsură. Mai ales că ne-am săturat de perimatul asorteu alcătuit din jeans cu bluză Zara (nu că am avea ceva cu Zara, departe de noi).

 

 

Vă propunem așadar următoarele variante alternative:

 

 

– blugi conici cu talie înaltă, asortați cu: o bustieră din neopren (efect sexy) sau o cămașă albă de poplin (efect sexy androgin) – mereu cu tocuri

 

 

– blugi baggy trei sferturi cu talie medie, asortați cu: o bluză dreaptă din in (stil uniformă de inspirație mandarină) sau o cămașă masculină din mătase (ca să arăți ca un băiat șmecher) – cu sau fără tocuri (dar niciodată cu balerini)

 

 

– blugii hippie – evazați, cu talie înaltă, eventual cu dungă – asortați cu: un maieu lejer, tip camisole (pentru un aer relaxat și niscaiva vino-ncoa) sau o cămașă din voal (pentru accente romantice) – cu platforme înalte

 

 

– blugi boyfriend, cu talie medie și manșete rulate, asortați cu: un tricou de băieți din bumbac (rulează-i mânecile, ca să creezi siluetă) sau o bluză oversized din mătase cu decolteu larg (pretext să scoți un umăr la vedere) – cu sau fără tocuri.

 

 

Am lăsat deoparte blugii skinny, fiindcă ni s-a cam urât de ei, precum și blugii stretch cu tăietură boot-cut, fiindcă ni se par cam urâți. Dar nu excludem că se pot găsi combinații mișto și cu ăștia. Poate aveți voi idei interesante?