Concurs Oscar 2014

UPDATE: avem câștigătorii!

Premiul cel mare merge la Simona Cuciurianu care a fost prima care ghicit corect răspunsurile la toate cele șapte categorii. 

 

Iar Raluca Ursu a împușcat ambele premii de consolare, ea a ghicit prima și răspunsul la cele mai bune costume și la cea mai bună actriță în rol principal.

 

Nu am uitat de promisiunea noastră, toți participanții la concurs primesc 10% reducere și transport gratuit cu Poșta Românâ la prima comandă efectuată până în data de 31.03.2014. Așa că vă așteptăm în vizită.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Cum suntem nişte mari cinefile în viaţa, pasiune pe care ne-o hrănim de la Irina Magareta Nistor încoace, ne-am gândit să vă distrăm cu un concurs pe măsură. Şi anume, vă propunem să ghiciţi către cine se vor duce Oscarurile în 2014.

 

Cine ghiceşte toate sau cele mai multe răspunsuri corecte, primeşte premiul Cinefilus Venatoris, adică un voucher în valoare de 100 de lei, de consumat pe dearhunters.ro.

 

Avem şi două premii de consolare:

– premiul Şarade: un voucher de 50 de lei pentru cine ghiceşte Oscarul pentru cele mai bune costume

– premiul Grace Kelly: o eşarfă de mătase la alegere pentru cine ghiceşte Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal

 

Extra bonus: toată lumea care participă are o reducere de 10% la următoarea comandă pe site, plus transport gratuit cu Poşta Română.

 

Important: în cazul în care mai multe persoane răspund corect, premiul va merge mereu la prima persoană care a trimis formularul de concurs (indiferent de categoria de concurs).  Citeşte aici un foarte scurt regulament.  Concursul se termină duminică 2 martie, la ora 21:00. Câştigătorii vor fi anunţaţi până joi 6 martie.

 

Bonne chance!